Dilberay'dan Cem Özer'e: Sen namusun şerefin için yaşamıyor musun?

Dilberay, Renkli Sayfalar programına konuk oldu.
Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Dilberay, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Dilberay, merak edilenlere canlı yayında yanıt verdi. Maddi varlığı hakkında da samimi açıklamalarda bulunan Dilberay,  ’2 gecekondum var, bir tane bahçeli evim’ açıklamasında bulundu. Samimi konuşmalarıyla dikkat çeken ünlü türkücü, Cem Özer’i de geçen hafta gündeme gelen konuşmaları yüzünden eleştirdi.

Allah bereket versin kazandıklarıma, çoluğuma çocuğuma aileme bakıyorum. Vücudum sağ olduğu müddetçe bakacağım. 2 gecekondum var, bir tane bahçeli evim… Ankara’dan da bir ev aldım.

DİZİ ALEMİ ŞIMARIK

Aşkım, canikom, cicim’ kelimesini duyup da kocayı boşamazsam ne olayım. Dilberim, eşim, bir tanem desin bana… Kadının bir adı olur evin içinde. Kocamın adı İbrahim. Ben ona ‘herif’ derim.



Eşim için bir hamlede dünyayı yakarım. Türkücüler alemi ayrı, sahne, dizi, televizyon ayrı… Türkücüler alemi birbirinin kıymetini bilen bir kesim. Diğer taraf (sinemacı, dizici,cazcı) çok farklı. Onlar çok şımarık. O nemim eşim. Beni taşıyor. Benim namusumu, şerefimi taşıyor.

CEM ÖZER’İN SÖYLEDİKLERİNİ ELEŞTİRDİ

Benim sevdiğim bir başkasının olacak öyle mi? Cem Özer mi dedi bunu? Ben gerçekleri konuşurum, bir şey söylerim olmaz. Demekki açık görüşlü bir insan. Ne işin yaşıyorsun kardeşim? Namusun, şerefin için yaşamıyor musun?

Kaynak: sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Dilberay'dan Cem Özer'e: Sen namusun şerefin için yaşamıyor musun?" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete