ABD televizyonu Erdoğan'la fena dalga geçti: Çok ateşliysen...

Amerika'nın en çok izlenen komedi programlarından biri olan John Oliver'e konu olan o dava süreci ayrıca hazırlanan bir hiciv programıyla yeniden ele alındı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Alman komedyen Boehmermann'ı dava etmesi Almanya'nın ardından Amerika Birleşik Devletleri'nde de alay konusu oldu.

Amerika'nın en çok izlenen komedi programlarından biri olan John Oliver'e konu olan o dava süreci ayrıca hazırlanan bir hiciv programıyla yeniden ele alındı. ABD'de yayınlanan haber bültenlerinde Erdoğan'ın dava etmesine ilişkin haberleri de paylaşan Oliver, Erdoğan'la dalga geçti.

Erdoğan'ın Alman ceza yasasından yararlanarak Boehmermann'a dava açtığını aktaran Oliver, bu tür bir yasanın ABD'de olmayışını kendisinin bir şansı olarak değerlendirdi. Oliver, diğer türlü kendisinin de maksimum güvenlikli bir hapishaneye atılabileceğini söylemesi programı izleyenleri güldürdü.

İşte o görüntüler...



Oliver, programının sonunda ise Erdoğan'ın attan düştüğü görüntüleri vererek, "Eğer kendinle dalga geçilmemesi hakkında çok ateşli isen o zaman kendi ve diğer ülkelerdeki basını baskı altına almayı durdur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: odatv.com

    :

    :

    :

    :

    "ABD televizyonu Erdoğan'la fena dalga geçti: Çok ateşliysen..." hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete