Ali Ağaoğlu'nun 'ortanca hanım' dediği Ayten Alpar konuştu!

Ali Ağaoğlu'nun "ortanca hanım" dediği Ayten Alpar'dan açıklama geldi.
Ali Ağaoğlu, İstiklal Caddesi'ndeki saldırının ardından gülerek "Ortanca hanımı aldım İstiklal Caddesi’ne patlamanın olduğu yere gittim. Millet fakir karanfil bırakıyor, ben gül bıraktım" demişti. Ağaoğlu'nun bu açıklamasındaki "ortanca hanım" Ayten Alpar, açıklamalarda bulundu.


Ayten Alpar, Ali Ağaoğlu'nun kendisinin patronu olduğunu, 5 yıl süren bir ilişkinin ardından ondan hamile kaldığını anlatıyor. "Ben çocuk sahibi olmak istiyordum. Sperm bankasından sperm de alabilirdim, almadım. Çocuğu Ali'den yaptım" diyen Alpar, "Ortanca hanım" sözlerinin kendisini incitip incitmediğinin sorulması üzerine, "Hayır. Bu, Ali'nin bana taktığı bir lakap. Herkese takıyor. Tarzı bu" yanıtını verdi. Alpar bu bu lakabı "babacan bir tavır" olarak değerlendiriyor.

Alpar, "O kadar samimi bir üslupla söylemiş ki, kızamadım" diyor. Ali Ağaoğlu'yla ilişkisinin, kendisini aldattığı için 10 yıl önce bittiğini söyleyen Alpar, Ali Ağaoğlu'nun tepki toplayan sözlerini "linç" olarak değerlendirerek, "Herkes birden saldırmaya başladı. Twitter'da trend topic oldu. Böyle bir toplumsal lince hiç gerek yoktu" dedi.

Kaynak: hurriyet.com.tr / Ayşe Arman

    :

    :

    :

    :

    "Ali Ağaoğlu'nun 'ortanca hanım' dediği Ayten Alpar konuştu!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete