Acun Ilıcalı'dan yeni yarışma programı!

Bütün dünya'da ilgi gören Rising Star Acun Medya tarafından çok yakında TV8 ekralarında başlıyor.
Acun Medya tarafından bütün dünya'da ilgi gören Rising Star Yarışma Formatı Acun Ilıcalı’nın patronluğunu yaptığı “Acun Medya” tarafından Türkiye’ye transfer edildi. 

Rising Star Türkiye Başvuru formu ses tonuna güvenmekle başlıyor.

Öncelikle Videolu olarak başvuru yapılabilecek, TV8’e yolladığınız Videolar normal başvurudan daha öncelikli değerlendirilecektir. Bunun sebebi 1.Başvuru elemesinin ardından bulunduğunuz ile gelecek olan program çalışanları sizi 3-5 dakika arası mimik ve heyecan testine sokacak bu testin ardından inceleme için İstanbul’a dönen ekip daha profesyonel bir jüri tarafından inceleneceksiniz.

Bütün bu adımların ardından sizi birde Programın yapılacağı alana davet edecekler, Yol parası, Konaklama ve yeme içme Acun Medya tarafından sağlanacaktır.  

RISING STAR'A BAŞVURU

Siteye başarılı bir şekilde üye olduktan sonra Rising Star da dahil tüm yarışmalara aynı üyelikle başvurabiliyorsunuz. Bunun yanında üye olmadan da Rising Star başvurusu yapabilir ya da Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesaplarınızla da başvuru yapabilirsiniz. 

Rising Star Türkiye yarışma formatı Rising Star Türkiye Başvuru formu Format hakkında detaylar içeren bir yazı Tv8 tarafından paylaşılmamış olsa bile bu yarışma özellikle Ses yarışması edasıyla bütünleşmiş farklı bir konsept ile lezzetlendirilmiş bir yarışma olacaktır.

Bu nedenle başvuru formu esnasında dediğimiz gibi sesinize güveniyorsanız Video çekin ve başvurunuzun onaylanmasını bekleyin, sizlerden video esnasında kendinizi tanıtmanız gerektiği konusunda birtakım bilgiler isteyebilirler siz deli dolu olmalısınız bu avantaj sağlayacaktır.

    :

    :

    :

    :

    "Acun Ilıcalı'dan yeni yarışma programı!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete