Havuz kızıştı: Şimdi sahnede 'tetikçi yazar'

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi'nin, Erdoğan'a 'aşkında' sınır tanımayan Ethem Sancak ile fedailiğe soyunan Yiğit Bulut'u eleştirdiği yazısı üzerine başlayan tartışma dinmiyor.
Yeni Şafak'tan ayrılıp Star'a geçen Cem Küçük, dünkü "Ethem Sancak'ı eleştiriyorsan demek ki Erdoğan'ı eleştiriyorsun" çıkışının ardından bu kez de Selvi'yi Aydın Doğan'a eleştiri yapmamakla suçladı.

'HDP YÜZDE 10'U GEÇERSE AYDIN DOĞAN PROJESİ OLACAK'

Star gazetesinde yer alan bugünkü köşesinde 7 Haziran seçimlerinde ya Tayyip Erdoğan'ın ya da Aydın Doğan'ın kazanacağını savunan Küçük, "Eğer Aydın Doğan HDP’yi Laik Türkler gözünde meşrulaştıran yayınlar yapmasa HDP’nin yüzde 10’u geçme ihtimali bile olamaz. 

Aydın Doğan şu an HDP’yi yüzde 10’un üzerinde çıkarmak için azami gayret gösteriyor. Bir de utanmadan tarafsız olduğunu söylüyor. Eğer HDP yüzde 10’u geçerse bu bir Aydın Doğan projesi olacaktır" diye yazdı.

Doğan grubuna karşılık AKP medyasını savunmak gerektiğini belirten Küçük, "Aydın Doğan’a tek laf edemeyip sonra da Tayyip Erdoğan için kellesini ortaya koymuş Ethem Sancak’a küfreden tipler çıkmaz bir yola girdiklerinin farkına varmalıdır" diyerek göndermede bulundu.

'ÖZELEŞTİRİ YAP ABDÜLKADİR AĞABEY'

Doğrudan Abdülkadir Selvi'yi hedef alan Cem Küçük şu ifadeleri kullandı;

"Sevdiğim ve saydığım Abdülkadir Selvi ağabeye de ayrı bir yer açmak istiyorum. Abdülkadir ağabey sen de bugüne kadar Tayyip Erdoğan’a savaş açan Aydın Doğan’a dair tek bir eleştiri cümlesi etmedin. Erdoğan’ı indirmek isteyen Doğan’ı tek cümleyle bile eleştirmiyorsun.

Öte yandan Tayyip Bey’e tüm samimiyetiyle sahip çıkan Ethem Sancak’ı yerden yere vuruyorsun. Hadi Aydın Doğan bünyesinde olup AK Parti koalisyona düşerse göbek atacak ikinci Ahmet Hakan tiplerini anlıyorum.

Hadi Tayyip Erdoğan’dan zerre hazzetmeyen ve AK Parti koalisyona düşsün isteyen bazı muhafazakarları da anlıyorum. Ama sen onlardan değilsin Abdülkadir ağabey. Yazında haklı olan yerleri de kendi kendine sıfırlıyorsun. Lütfen özeleştiri yap Abdülkadir ağabey..."

Akşam, Star ve Güneş gazetelerinin sahibi işadamı Sancak'ın "Erdoğan'ı tanıdıkça aşık oldum" sözleriyle "İki silahım yüzlerce mermim var, ben ölmeden kimse Erdoğan'a dokunamaz" diyen Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut’u eleştiren Selvi, "Ayağı tökezlediğinde Erdoğan'ı ilk terk edecek olanlar da bunlardır. (...)

Lütfen küçük menfaatleriniz uğruna Erdoğan'a kıymayın efendiler! Yarın geç olmadan uyarayım istedim" diye yazmıştı. Bu sözlere ilk tepki Ahmet Kekeç'ten gelmişti. Kekeç, "Çok ayıp Abdülkadir!" demişti.

Cem Küçük,, dün de tartışmaya dair "Abdülkadir Abi yazısıyla bizleri zor durumda bıraktı. Biz kendi kendimizle kavga etmemeliyiz. Haklı bir yazı değildi, doğru yapmadı. Eğer sen Ethem Sancak'ı eleştiriyorsan demek ki Erdoğan'ı eleştiriyorsun" yorumunu yapmıştı.

    :

    :

    :

    :

    "Havuz kızıştı: Şimdi sahnede 'tetikçi yazar'" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete