140 karakterden uzun tweet nasıl yazılır?

Twitter'da yazacaklarım çok yerim dar diyenlere işte süper çözüm.
Eğer içinizdekileri Tweeter'a dökmek için size 140 karakter yeterli gelmezse bu servisler size yardımcı olacak. Böylece twitter’da 140 karakterden fazla yazı yazabileceksiniz.

İŞTE O YOLLAR

1) Twitlonger twitter hesabınızla giriş yapmanızı sağlar. Yani bu siteyi kullanırken halihazirda olan twittter hesabınızın kullanici ismi ve şifresiyle giriş yapabileceksiniz. Siteye girdikten sonra göreceğiniz metin alanını istediğiniz kadar yazabilirsiniz.

Karakter limiti olmamasina rağmen üst köşede kaç karakter yazdığınız gösterilecektir. Ve submit düğmesine bastıgınızda otomatik olarak yazdığınız metin twitter hesabınıza aktarılır. 140 karakterden fazlası için bir link koyulur ve sizi takip edenler o linkten yazdıgınız tüm metni okuyabilir. 


2) ezTweets yine twitter kullanıcı ismi ve şifrenizle giriş yapmanıza imkan verir. Twitlerinizi parçalara ayrırır ve her birine numara verir. Eğer yazdığınız metin 3 adet twite bölünmüsse, twitinizden önce 1/3, 2/3, 3/3 gibi numaralandırma yapilir. Yine 140 karakterden daha fazla yazabilirsiniz. Metnin uzunluğu için bir sınır yoktur.

    :

    :

    :

    :

    "140 karakterden uzun tweet nasıl yazılır?" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete