Ceyda Düvenci kilolarını nasıl verdiğini anlattı

36 bedene düşen Ceyda Düvenci, formda kalma sırrını paylaştı ve “Her şey tamamen psikolojik. Kilolarımı kafama takmamayı öğrenince hızla zayıflamaya başladım” dedi.
Cey­da Dü­ven­ci, ye­ni di­zi pro­je­si için ki­lo ver­di­ği­ni ve 36 be­de­ne düş­tü­ğü­nü açık­la­dı.

For­ma gir­mek için çok özel bir yön­tem kul­lan­ma­dı­ğı­nı söy­le­yen ün­lü oyun­cu, “Ki­lo­la­rı­mı ka­fa­ma tak­ma­ma­yı öğ­ren­dim. Bu işin ta­ma­men psi­ko­lo­jik ol­du­ğu­nu gör­düm. Faz­la ki­lo­la­rı­mı dü­şün­me­me­ye baş­la­yın­ca da za­yıf­la­ma­ya baş­la­dım. Şim­di her is­te­di­ği­mi yi­yo­ru­m” de­di.

Spor yap­ma­yı da ih­mal et­me­di­ği­ni di­le ge­ti­ren Dü­ven­ci, ne­fes te­ra­pi­si­nin de ha­ya­tın­da öne­mi bir ye­ri ol­du­ğu­nu be­lirt­ti.   

İNŞALLAH SÖZÜNDE DURUR

Di­zi sü­re­le­rin­den şi­ka­yet­çi olan Ke­nan İmir­za­lı­oğ­lu­’nun di­zi­le­re ara ve­re­ce­ği­ni açık­la­ma­sı­nı olum­lu bul­du­ğu­nu be­lir­ten Dü­ven­ci, “İn­şal­lah sö­zün­de du­rur. Ben şu­ an böy­le bü­yük laf­lar ede­cek bir ha­yat stan­dar­dın­da

de­ği­lim. Ev­la­dım­la bir ha­yat pla­nım var. Bu an­lam­da ça­lış­ma­ya de­vam et­mek zo­run­da­yım. Sek­tör­de­ki önem­li  oyun­cu­la­rın bu rest­le­ri çek­me­si çok önem­li bu­lu­yo­ru­m” dedi.
 

    :

    :

    :

    :

    "Ceyda Düvenci kilolarını nasıl verdiğini anlattı" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ