Acun şortlu, terlikli pasta kesti

Acun Ilıcalı, ‘Bana Baba Dedi’ dizisinin oyuncuları ilk bölüm yemeği yedi pasta kesti.
Ekranların yeni sitcom dizisi ‘Bana Baba Dedi’ oyuncuları dizinin ilk bölümünü hep birlikte izledi. Ayağının tozuyla Donimik’ten gelen ve havalimanından yemeğe yetişen Acun Ilıcalı ayağındaki terlik ve şortla dikkat çekti.

Amerika’da ABC Family’de yayınlanan popüler sitcom “Baby Daddy” Türkiye’de “Bana Baba Dedi” ismiyle TV8’de ekranlara uyarlandı. Oyuncular arasında 3 Adam; Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un yanı sıra Ersin Korkut, Cezmi Baskın, Yağmur Tanrısevsin, Ayşe Tunaboylu, Burçin Abdullah, İpek Tenolcay, Gözde Mutluer, Ali Çelik ve Gülsüm Alkan rol alıyor.



ACUN ILICALI ŞORT VE TERLİĞİYLE GÖRENLERİ İMRENDİRDİ

Dizinin ilk bölüm yemeğine bütün oyuncuları aileleri ve set ekibi katıldı. Yemek sonrası dizi bittikten sonra ekip hep birlikte pasta keserek birbirlerini kutladı. Dizide Ersin Korkut’un Rafet tiplemesi ise şimdiden fenomen olmaya aday.

Acun Ilıcalı da Donimik dönüşü uçaktan iner inmez ayağının tozuyla yemeğe katıldı ve oyuncuları tek tek tebrik etti. Acun Ilıcalı sıcak ülkeden geldiği için ayağındaki şort ve terlikle görenleri imrendirdi.

Ekip geç saatlere kadar eğlendi. Yemeğe ayrıca Gökhan Şükür ve Murat Dalkılıç’ta katılarak dostlarına destek verdi.

Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "Acun şortlu, terlikli pasta kesti" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ