close

Ünlü sanatçı ABD'de ayakta alkışlandı

Dünya Kadınlar Günü'nde ABD'de, ''Muse90401'' adlı tek kişilik oyunuyla tiyatroseverlerin karşısına çıkan Fadik Sevin Atasoy dakikalarca ayakta alkışlandı.
Prodüktörlüğünü Atasoy'un sahibi olduğu Red Case Entertainment'ın üstlendiği ve Che Rea Adams'ın yönettiği oyun, Los Angeles Edgemar Tiyatrosu'nda sahnelendi. 

TEK KİŞİLİK MÜZİKAL

Dünya Kadınlar Günü'nde, yazdığı tek kişilik müzikal oyunla Amerika'da tiyatro sahnesine çıkan Atasoy, 9 aylık bir çalışmanın ürünü olan projenin, kendisi için heyecan verici bir süreci de beraberinde getirdiğini söyledi.

DÜNYA'YA TAŞIMAK BENİM İÇİN MUTLULUK

''Amerika'da ilk defa bir Türk kadın oyuncu, İngilizce olarak kendi yazdığı tek kişilik oyunu ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde tiyatro sahnesine çıktı'' diyen Atasoy, şöyle konuştu:

''Bir Türk kadını olarak tarihte bir ilk olan bu projenin yaratıcısı ve parçası olmak benim için gurur verici. Uluslararası platformda ülkem adına ve benden sonraki nesiller adına bir umut olmak ve bu zor işin altından kalkarak alnımın akı ile bu şovu dünyaya taşımak benim için büyük mutluluk olacak.''

    :

    :

    :

    :

    "Ünlü sanatçı ABD'de ayakta alkışlandı" hakkında Tweetler

    DİĞER KÜLTÜR & SANAT HABERLERİ