Ünlü isimler yarın toplanıyor

47. Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) ödülleri gecesi Cem Yılmaz, Kenan Doğulu, Kıvanç Tatlıtuğ gibi yıldız isimlerin buluşmasına sahne olacak.
Sinema Yazarları Derneği’nin (SİYAD) bu yılki ödül töreni son yılların en büyük buluşmalarından birine sahne olacak. 11 Mart Çarşamba gecesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapılacak 47. SİYAD Ödülleri töreninde Cem Yılmaz, Türkiye sinemasının usta yönetmeni Yavuz Turgul’un onur ödülünü sunmak üzere sahneye çıkacak.

‘Unutursam Fısılda’yla en iyi müzik kategorisinin en büyük favorileri arasında gösterilen Kenan Doğulu’nun mini bir konser vereceği gecede Nebahat Çehre’nin onur ödülünü Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü verecek.

‘Kelebeğin Rüyası’yla geçen yıl SİYAD’dan en iyi erkek oyuncu ödülü kazanan ama ‘Kurt Seyit’ dizisinin çekimleri nedeniyle Rusya’da bulunduğu için törene katılamayan Kıvanç Tatlıtuğ’un da bu yıl geceye katılarak erkek oyuncu ödülünü sunması bekleniyor.

Bu yıl çeşitli ödülleri vermek için sahneye çıkacak sanatçılar arasında İzzet Günay, Şerif Sezer, Melike Demirağ, Mahmut Cevher, Arif Erkin, Meral Çetinkaya, Murat Han, Vildan Atasever, Jale Arıkan, Gonca Vuslateri gibi oyuncular, Ali Özgentürk, Ömer Faruk Sorak gibi yönetmenler, belgesel ustası Nebil Özgentürk, görüntü ustası Çetin Tunca, yazar Ahmet Ümit, sinema hocası Prof. Oğuz Makal, Sabancı müzesi müdürü Prof. Nazan Ölçer gibi isimler de yer alıyor.

    :

    :

    :

    :

    "Ünlü isimler yarın toplanıyor" hakkında Tweetler

    DİĞER KÜLTÜR & SANAT HABERLERİ