One Love Festival'in ilk sürprizleri belli oldu

14-15 Haziran tarihlerinde İstanbul Parkorman’da gerçekleştirilecek One Love Festival'in ilk sürprizleri, sıradışı tarzı ve Bjork, Damon Albarn gibi isimlerle yaptığı müzikal işbirlikleriyle tanınan Omar Souleyman ve elektronik müziğin en üretken temsilcilerinden Bonobo oldu.
Türkiye’nin en uzun soluklu şehir festivali One Love Festival 13'ün bu yıl ağırlayacağı isimlerden, Ortadoğu’da düğünlerde ve şenliklerde çalınan müzikleri baştan yaratan, Shaabi tınıları ve Dabke ritimleriyle buluşturduğu sahne performansını Glastonbury, All Tomorrow’s Parties gibi uluslararası festivallere taşıyan Omar Souleyman, festivalcilere alışık olmadıkları bir deneyim vadediyor.

Beş albüm, sayısız turne ve sıradışı üretkenliğiyle dikkatleri üzerine çeken Bonobo ise, yarattığı müziğin zengin dokusu, duygusal etkisi ve derinliğiyle festival sahnesinde sıkı bir elektronik müzik performansına imza atmaya hazırlanıyor. 

Festival biletlerinin ön satışı 9 Nisan'a dek sürecek. Biletix üzerinden alınabilecek kombine biletlerin fiyatı 90 TL olacak.

    :

    :

    :

    :

    " One Love Festival'in ilk sürprizleri belli oldu" hakkında Tweetler

    DİĞER KÜLTÜR & SANAT HABERLERİ