​Zarrab'ın avukatından dikkat çeken Ebru Gündeş açıklaması

Zarrabf’ın ünlü avukatı Benjamin Brafman’ın “Sanatçı Gündeş bir kaçağın eşi olarak anılmak istemez" sözü dikkat çekti.
Dolandırıcılık ve para aklamak gibi ağır suçlamalarla New York’ta tutuklu bulunan İran kökenli işadamı Reza Zarrab’ın Perşembe günü yapılan kefalet duruşmasından karar çıkmazken duruşmada konuşan Zarrab’ın ünlü avukatı Benjamin Brafman’ın “Sanatçı Gündeş bir kaçağın eşi olarak anılmak istemez. Zarrab, burada yargı sürecinde kalıp aklanmak istiyor” sözlerini kullanması ABD'li medyanın dikkatini çekti.

Reza Zarrab olayına ilişkin gelişmeleri çok yakından izleyen Amerika’nın Sesi (VOA), Perşembe günü yapılan duruşmada avukat Brafman’ın Reza Zarrab’ın kirasını ödeyip Manhattan’da bir binanın 15. katında ev tuttuğunu, mahkemenin de getirebileceği ek şartlar doğrultusunda güvenliğinin en iyi şekilde sağlanacağı sözlerine vurgu yaptı.

New York Güney Bölgesi Başsavcısı Preet Bharara’nın yardımcısı Michael Lockard ise Reza Zarrab’ın kefaletle serbest bırakılmasına karşı çıkarak Reza Zarrab’ın New York halkı için de tehlike oluşturacağını ve New Yorklular’ın Reza Zarrab yüzünden kendilerini her an bir silahlı çatışmanın içinde bulabileceklerini öne sürdüğü duruşmada avukat Brafman’ın, Reza Zarrab’ın eşi ünlü sarkıcı Ebru Gündeş’e de atıfta bulunması dikkat çekti.

Benjamin Brafman suçu şiddet olmayan müvekkilinin tutuksuz olarak yargılanması gereğini savunurken 33 yaşında olan müvekkilinin mutlu bir aile yaşantısı olduğu söyledi.

Reza Zarrab’ın 5 yaşında bir kızı olan tanınmış bir uluslararası şarkıcı olan Ebru Gündeş ile evli olduğunu, kaçak yaşayıp bu mutluluğu feda etmeyeceğini belirten Brafman, “Sanatçı Gündeş bir kaçağın eşi olarak anılmak istemez. Reza Zarrab, burada yargı sürecinde kalıp aklanmak istiyor” sözlerini kullandı.

    :

    :

    :

    :

    "​Zarrab'ın avukatından dikkat çeken Ebru Gündeş açıklaması" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete