​Varank’tan PKK açılımı

Erdoğan’ın başdanışmanı Mustafa Varank, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da tartışılan mesajlarının ardından, bu kez de takip ettiği kişilerle gündeme geldi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı Mustafa Varank, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da tartışılan mesajlarının ardından, bu kez de takip ettiği kişilerle gündeme geldi. Twitter’da 115 bin kişi tarafından takip edilen ve 1312 kişiyi takip eden Varank, takipçi listesine PKK’ya ait hesapları da ekledi.

YPJ KOMUTANI

Varank; YPG’nin kadın birlikleri olan YPJ komutanı Nesrin Abdullah adına açılmış hesabın yanı sıra, hesabında “Önder Apo” diyen Gerîla Wêne isimli kullanıcıyı ve “İşgalci Türkiye Cumhuriyeti Terör Devleti” diyerek Abdullah Öcalan’a özgürlük çağrısında bulunan Zerin Welat isimli kullanıcıyı da takibe aldı.

Bu kullanıcılar PKK ve Abdullah Öcalan lehine çok sayıda paylaşımda bulunurken, sayfalarında Türkiye Cumhuriyet’ine ve askere de hakaretler yağdırıyor. Üç isim ayrıca AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da sert eleştiriler yöneltiyor.

MİLLİ VEKİL AÇIKLAMASI

Varank, Twitter’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ve ABD Başkanı Barack Obama’yı da takip ediyor.

Varank son olarak, Erdoğan’ın “550 yerli ve milli milletvekili” sözlerinin ardından, Twitter’da paylaştığı, “Çok soran oluyor ben yazayım: Açıkça terörü ve PKK’yı öven, teröristin arkasında duran milletvekili YERLİ ve MİLLİ değildir. Vatan hainidir” mesajıyla gündeme gelmişti.

Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "​Varank’tan PKK açılımı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete