Plakasız araçlar yine boy gösterdi

7 Haziran seçimlerinde oy kullanımı yapılan okullarda ortaya çıkan plakasız araçlar bu seçimde de görüldü. Oy kullanan vatandaşlar, plakasız araçların fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.
İZMİR’DE PLAKASIZ ARACA CEZA

İzmir'de okul bahçelerinde yeniden plakasız araçlar görüldü. Menemen İlçesinin Yeşil Pınar Mahallesi'nde bulunan 80. Yıl Asarlık Orta Okul Okulunda plakasız araç bulundu.
Ege’nin Sesi’nde yer alan habere göre; okul sorumlularının tepkisi üzerine aracın polise ait olduğu tespit edildi. Yapılan itirazlar sonrasında trafik polisi gelip araca plaka taktı ve ceza kestiğini söyledi.


ANTALYA'DA SANDIK GÖREVLİSİ PLAKASIZ ARAÇLA GELDİ


Antalya'da 2 binin üzerinde gönüllüyle 8 ilçede sandıklarda müşahitlik yapan Oy ve Ötesi gönüllüleri, Kepez İlçesi Ünsal İlkokulu bahçesinde plakasız bir araç tespit etti. Sandık yemininin ardından saat 08.00'de oy kullanma işleminin başladığı Ünsal İlkokulu bahçesinde Oy ve Ötesi üyeleri tarafından plakasız bir otomobil tespit edildi. İnceleme sonunda aracın bir sandık görevlisine ait olduğu belirlendi. 

Oy ve Ötesi gönüllülerinin durumu bildirmesi üzerine polis ekipleri aracın sahibe ulaşarak plakalarını taktırdı.

Oy ve Ötesi Antalya Koordinatörü avukat Lider Tanrıkulu, "Sandıkta görevli memura ait olduğunu belirledik. Gönüllülerimizin müracaatı ve polisin müdahalesiyle aracın plakası takıldı. Onun dışında Antalya'da genel olarak seçim çok sakin geçiyor. Herhangi bir problemle karşı karşıya gelmedik. Sorunsuz devam etmesini temenni ediyoruz" dedi.

İMAM HATİP LİSESİ ÖNÜNDE PLAKASIZ ARAÇ

Kocamustafapaşa İmam Hatip Lisesi önünde bekleyen plakasız araç görüntülendi. Sosyal medyada aracın fotoğraflarını paylaşan kullanıcılar, plakasız araca tepki gösterdi.



PLAKASIZ BEYAZ ARAÇLAR

Oy kullanılan okulların önünde özellikle beyaz renkli plakasız araçların yer alması üzerine sosyal medyada “Beyaz Toros” göndermesi yapıldı.







Kaynak: odatv.com

    :

    :

    :

    :

    "Plakasız araçlar yine boy gösterdi" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete