Tuğçe Kazaz'dan Altın Kelebek çıkışı

Eski manken Tuğçe Kazaz, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Derya Karadaş'ın kendisiyle ilgili yaptığı göndermeye cevap verdi
Yandaşlıkta sınır tanımayan AKP'nin akıl hocası Tuğçe Kazaz, Derya Karadaş'ın kendisine gönderdiği teşekkürün hakaret olduğunu ifade etti. Kazaz açıklamasında AKP ve Erdoğan proğagandası yapmayı da unutmadı.


İşte Kazaz'ın açıklamasından ilgili bölüm;

Ben, Milli Değerlerimiz ve Milli Değerlerimiz için mücadele ettiğine inandığım hükümeti savunurken, sizler bilerek ya da bilmeyerek Milli değerlerinizi yok saydınız, Ülkemiz düşmanlarına bilmeden ön ayak oldunuz?. İnsanımızı ve değerlerimizi, Sanat ve Medya camiası adına yok saydınız.Cumhurbaşkanı kininiz ve nefretiniz gözlerinizi köreltmesi yüzünden, hiç bir gerçeği görmüyorsunuz desem olur mu? .Peki ya ben Hristiyanlığa geçtiğimde kiminiz benimle can ciğer kuzu sarması olup, kiminiz ise sesini çıkarmazken, bu ülkenin yüzde 99'u Müslüman olduğu halde, Müslümanlığa geçtiğimde, bana karşı olan bu düşmanlığınızın sebebi ben miyim yoksa dinimiz mi diye sorsam olur mu?

Kaynak: medyafaresi.com
 

    :

    :

    :

    :

    "Tuğçe Kazaz'dan Altın Kelebek çıkışı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete