Kaç-Ak Saray'da F-4 paniği

Konya'daki F-4 kazası sansüre mağruz kaldı. Şehit olan Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Tanış'ın babası Hayri Tanış'ın açıklamalarının basın tarafından büyütülmemesi istendi.
Konya'daki F-4 kazası sansüre tabi tutuldu. Şehit olan Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Tanış'ın babası Hayri Tanış'ın "Bu uçaklar uçan tabut. Saray yapana kadar tabutları değiştirin" açıklaması üzerine bazı TV kanalları ve gazeteler aranarak şehit babasının açıklamlarının büyütülmemesi istendi.

Son dönemde gündemden düşmeyen sansür iddialarına bir yenisi daha eklendi. Konya'daki F-4 kazası da sansüre tabi tutuldu.

SARAY PANİK YAPTI

Ölen pilotlardan Kurmay Yüzbaşı Mustafa Tanış’ın ailesi önceki gün askeri yetkililer tarafından törenin yapılacağı Eskişehir’e götürülürken, baba Hayri Tanış gazetecilere “Bunları yazın. Yazmazsanız en adi insansınız. Uçan tabutlarla gitti diye yazın. Saray yapana kadar uçan tabutları değiştirsin” açıklamalarından Ankara rahatsız oldu.

ŞEHİT BABASININ SÖZLERİNE SANSÜR

Bu sözler özellikle Saray'da paniğe neden oldu. Bunun üzerine bazı TV kanalları aranarak şehit babasının sözlerinin büyütülmemesi istendi.

Bunun üzerine AKP’ye yakın Sabah, Yeni Şafak, Star, Akşam, Akit, Türkiye ve Habertürk gazeteleri kaza haberini birinci sayfalarından vermekle birlikte, şehit babası Hayri Tanış’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kastederek söylediği “Saray yapana kadar uçan tabutları değiştirsin” sitemini görmemeyi tercih etti.

    :

    :

    :

    :

    "Kaç-Ak Saray'da F-4 paniği" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ