İşte plakasız araçların bulunduğu okullar

Plakasız araçların bulunduğu okulların listesi yayınlandı.
Tüm Türkiye'de oy verme işlemi devam ederken, oy kullanılan okulların bahçesinde ve yakınlarında park halinde bekleyen plakasız araçlar tartışma yarattı.

Seçim hilelerinden sonra sosyal medyanın da en çok konuştuğu konulardan biri haline gelen plakasız araçlar için yurttaşlar 'lastiklerini patlat' çağrısı yaptı.

Twitter'da açılan #lastikleripatlat ve #PlakasızAraçlarınLastiğiniPatlat hashtagleri bir anda gündemin üst sıralarına yükseldi.

TRAFİKTEN BU İŞ SİZİ AŞAR YANITI?

Plakasız araçlara dair Türkiye'nin dört bir yanından ihbar yağarken, bu araçların çoğunu polislerin kullandığı belirtildi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nü arayan HDP Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Maltepe Kadir Has Lisesi müşahitleri “Bu iş sizi aşar” yanıtını aldıklarını aktardı.

Öte yandan durumu araştıran CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu da, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Plakasız araçları polise sordum... Bizim dediler... Neden plakasız dedim... Kem küm ettiler... Araştırıyoruz..." dedi.

EMNİYET : İŞLEM BAŞLATTIK

Durumun gündem olmasının ardından İstanbul Emniyeti, araçların kullanıcılarına cezai işlem uygulanması talimatı verildiğini duyurdu. Polis merkezinden yapılan anonslarla tüm bölgelerdeki motorize polis ekiplerinin okullara yönlendirildiği açıklandı.

İşte o liste...



Kaynak: BirGün

    :

    :

    :

    :

    "İşte plakasız araçların bulunduğu okullar" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete