Günün Videosu

İstanbul Emniyeti'nde alarm!

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, İstanbul’da gerçekleşmesi muhtemel bombalı eylemler hakkında tüm şube ve ilçe müdürlükleri uyarıldı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, tüm şube ve ilçe emniyet müdürlüklerine İstanbul’da Metro ve Metrobüs durakları ile bazı ilçelerin meydanlarında bombalı araçla veya canlı bombalarla saldırıların olabileceğini bildirdi.

ÖZELLİKLE ALARMA GEÇİLEN YERLER

22 Şubat 2016 tarihli ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce olası eylem saldırısı bilgilerinin yer aldığı belgede, Uzunçayır, Ayrılık Çeşmesi, Zincirlikuyu, Okmeydanı, Yenibosna ve İncirli Metrobüs durakları ile Üsküdar, Edirnekapı, Mecidiyeköy Merter Metro durakları ve yine Marmaray Üsküdar istasyonlarında bombalı araçla veya yaya canlı bombalarla eylemler gerçekleşebileceği istihbaratlarının alındığı bilgisine yer verildi.



Metro ve Metrobüs durakları dışında İstanbul'da kaalbalık olan Esenler veya Esenyurt Meydanında da benzeri şekilde saldırılar olabileceği belirtildi. Gerekli tedbirlerin alınması uayarısında bulunulan belgede, bilgilerin teyide muhtaç olduğu da belirtildi.

Kaynak: yurtgazetesi.com
 

    :

    :

    :

    :

    "İstanbul Emniyeti'nde alarm!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete