Cansel'e 'iyiyim' tutanağı imzalatılmış!

Cansel'e, olayın yaşandığı gün, okul yönetiminin 'iyi olduğuna' dair tutanak imzalattığı öne sürüldü.
Matematik öğretmeninin cinsel saldırısına uğradıktan sonra intihar eden Cansel Buse'ye, olayın yaşandığı gün, okul yönetiminin hastaneye ya da eve gitmeyi kabul etmediğine ve 'iyi olduğuna' dair tutanak imzalattığı belirtildi.

Öğretmeninin cinsel saldırısına uğradıktan sonra intihar eden Cansel Buse’nin, olay ortaya çıktıktan sonra görevden el çektirilip haklarında adli ve idari soruşturma açılan 5 okul yöneticisinin, Cansel Buse’ye, 112 sağlık ekibinin çağrılması ve revirde bir süre istirahat etmesi sürecinde, hastaneye ve eve gitmeyi kabul etmediğine dair tutanak tuttuğu belirlendi. Yaşamına son veren Cansel Buse’nin kendi el yazısıyla okul yönetimine, "Bir şeyim yok, iyiyim'' diye yazı verdiği, bu yazının da halen gizli olarak devam eden soruşturma dosyasına konulduğu ifade edildi.

ÖĞRENCİLER SINIFLARININ TAŞINMASINI İSTEDİ

Cansel Buse'nin intiharının ardından, Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi'nde 4'üncü katında bulunan sınıf arkadaşları, psikolojilerini bozduğu ve kendilerine sürekli intihar eden Cansel Buse'yi hatırlattığı gerekçesiyle sınıflarının bir başka kata alınmasını istedi.


    :

    :

    :

    :

    "Cansel'e 'iyiyim' tutanağı imzalatılmış!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete