Hürriyet’i basanların başında AKP’li vekil var!

Hürriyet Gazetesi'ni basan AKP'li saldırganların başındaki kimin olduğu belli oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dağlıca saldırısı sonrası ATV'de katıldığı canlı yayında söylediği "400 vekil alınsaydı bunlar olmazdı" sözlerini Twitter hesabından paylaşan Hürriyet Gazetesi binasına AKP'liler tarafından baskın düzenledi. 

Hürriyet'i basan grubun başında AKP Geçlik Kolları Genel Başkanı ve aynı zamanda AKP İstanbul Milletvekili olan Abdurrahim Boynukalın'ın olduğu öğrenildi.

Boynukalın, Twitter hesabından "Hürriyet'in önünde yalan haberleri protesto ediyoruz ve şehitlerimiz için Kur'an okuyoruz." diye yazarak bina önünden fotoğraflar paylaştı.




AKP'li Abdurrahim Boynukalın

Kaynak: gercekgundem.com
 


  • Kemal Aksu
    Hürriyet'i "yalan haber" suçlmasıyla basanlar hakkında. Kemal Aksu - 7 Eylül 2015 Haber yalan değil, bir çok tv de ve bir sürü sosyal medya ağında Cumhurbaşkanı'nın konuşmasının videosu yayınlandı. "Yalan Haber" iddiasıyla Hürriyet'İ basanların kendilerinin yalancı oldukları zaten bilinen bir şey, şimdi bir kez daha görülmüş oldu. Ucuz hamasetten hala beslenebileceklerini düşünerek hala aynı aymazlıkla hareket edebilmelerine şaşıyorum. Hadi Allah tan korkmuyorlar, kuldan da mı utanmıyorlar?

:

:

:

:

"Hürriyet’i basanların başında AKP’li vekil var!" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete