Gazeteci Mehmet Barlas'ın evinde kan donduran cinayet!

Gazeteci Mehmet Barlas’ın oğlu Cemil Barlas’ın hizmetçisi vahşice öldürüldü.
Gazeteci Mehmet Barlas’ın oğlu Cemil Barlas’ın hizmetçisi vahşice öldürüldü.


Beykoz Göksu Evleri’nde 4 gün önce yaşanan korkunç cinayet iddiaya göre şöyle gelişti:

Türkmenistan uyruklu Tirlis Maşadov, polise başvurarak kız arkadaşı Maya Güzel Kerimova’nın kayıp olduğunu bildirdi.

Bayrampaşa’da oturan Maşadov ifadesinde “Kız arkadaşım bir villada hizmetçilik yapıyor. En son telefon konuşmamızda aynı bölgedeki bir villada çalışan arkadaşı Ş.A.’nın yanına gideceğini söyledi.

Ardından bana gelecekti. Kız arkadaşının yanına gittiğinde de konuştuk. Gece yarısından sonra telefonuna ulaşamadım. Bir gündür haber alamıyorum” dedi.

Habertürk’te yer alan habere göre Kayıplar Büro Amirliği ekipleri, Ş.A.’yı mercek altına aldı. Olayla ilgili çalışma sürdürülürken bu kez polise adı açıklanmayan Türkmenistan uyruklu bir kişi “Kız arkadaşım arayarak, ‘Kız arkadaşımı öldürdüm. Gel cesedi birlikte atalım’ teklifinde bulundu.

Kabul etmedim. ‘Git polise teslim ol’ dedim. Arkadaşım kız arkadaşın öldürüp, ormanlık alana atmış” ihbarında bulundu. Ş.A. hemen gözaltına alındı.

Ş.A. poliste Kerimova’yı öldürdüğünü, cesedini ormanlık alana attığını itiraf etti. Ş.A.”Kendisinden uzun vadede ödemek üzere 2 bin dolar almıştım. Evde yalnızdım, gelip parasını istedi.Daha sonra verecağimi söyleyince tartışma çıktı. Bıçakla saldırdı. Mutfaktaydık. Karşılık verdim” dedi.






    :

    :

    :

    :

    "Gazeteci Mehmet Barlas'ın evinde kan donduran cinayet!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ