Fırat Çakıroğlu cinayetinde flaş tutuklama istemi!

Gözaltına alınan zanlılardan 1'i tutuklama, 6'sı ise adli kontrol tedbiriyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Ege Üniversitesi (EÜ) Edebiyat Fakültesi önünde karşıt  görüşlü gruplar arasında çıkan ve 1 kişinin yaşamını yitirdiği olayla ilgili  gözaltına alınan zanlılardan 1'i tutuklama, 6'sı ise adli kontrol tedbiriyle  nöbetçi mahkemeye sevk edildi. 
 
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'
ndan yapılan yazılı açıklamada, Ege  Üniversitesi Edebiyat Fakültesi önünde, 20 Şubat Cuma günü yaşanan ve Fırat  Yılmaz Çakıroğlu'nun ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili yürütülen soruşturmada,  Çakıroğlu'nun bıçaklanması ve kavgaya karıştıkları şüphesiyle biri hastanede  tedavisi devam eden 8 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. 
 
Gözaltındaki 7 şüphelinin ifadelerinin alındığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: 
 
"Şüphelilerden 6 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından adli kontrol  altına alınmaları, öldürme fiilini işlediği yönünde aleyhinde kuvvetli deliller  bulunan 1 kişi de tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk  edilmiştir. 1 kişi ise halen tedavi amacıyla hastanede bulunduğundan gözetim  süresi uzatılmıştır." 
 
Ege Üniversitesinde, öğrenciler arasında 20 Şubat Cuma günü çıkan  kavgada 8 kişi yaralanmış, yaralılardan Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayatını  kaybetmişti. Olayla ilgili 8 kişi de gözaltına alınmıştı. 

    :

    :

    :

    :

    "Fırat Çakıroğlu cinayetinde flaş tutuklama istemi!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete