Elçi, Baydemir ailesinin yanında defnedilecek...

Diyarbakır'da çatışmanın ortasında kalarak can veren Baro Başkanı Tahir Elçi için tören düzenlendi. Elçi Osman Baydemir anne ve ağabeyinin yanında defnedilecek.
Tahir Elçi'nin cenazesi Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Morgu'ndan alındı. Elçi'nin cenazesi baro başkanlarının omzunda taşınırken, törene 80 ilin baro başkanları cübbeleriyle katıldı. Cenazeye HDP ve CHP'li milletvekilleri de katıldı. Hastanenin bahçesinde yoğun kalabalık dikkat çekti. Elçi'nin cenazesi İnsan Hakları Anıtı'na götürülürken, burada bir tören düzenleniyor. İnsan Hakları Anıtı önünde toplanan kalabalık, Tahir Elçi için saygı duruşunda bulundu.

Bu arada, cenaze töreninin düzenleneceği alanlarda ve bu alanlara çıkan yollarda alınan geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti. 

BAYDEMİR AİLESİNİN YANINA DEFNEDİLECEK

Tahir Elçi, şehirdeki Yeniköy Mezarlığı'na defnedilecek. Elçi, HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir'in annesi Azize ve ağabeyi Abdulaziz Baydemir'in mezarları yanına defnedilecek. Polis, cenazenin götürüleceği yol üzerinde ve mezarlık çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: radikal.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Elçi, Baydemir ailesinin yanında defnedilecek..." hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete