BBP ve Saadet Partisi itifakında flaş gelişme

İttifak yapan BBP ve SP, Saadet Partisi çatısı altında birleşti.
Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi (BBP) 7 Haziran milletvekili genel seçimine Saadet Partisi altında tek liste ile giriyor. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na birlikte teslim etti. Kamalak ile Destici listeyi teslim etmelerinin ardından YSK önünde bekleyen gazetecilere ortak açıklama yaptı. 

SP ile BBP'nin seçime birlikte girme kararı aldığını belirten Kamalak, gönüllerinde güçlü bir ittifakın geçtiğini ancak çağrıya diğer partilerden karşılık alamadıklarını ifade etti.

Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi (BBP) birlikte seçime girme kararının ardından Mustafa Destici BBP Genel Başkanlığı'ndan istifa etti.

Kaynak: CİHAN
  • a/g
    Lider Aranıyor... a/g - 8 Nisan 2015 Omurgalı siyaset yapıp kendi vizyonunuzu ve kendi misyonnunuzu ortaya koyarak tabela partisi olmak yerine bir yerlere ya da birilerine yamanarak değil öncelikle partilerin başına karton lider değil tüm özellikleriyle adam gibi bir lider seçipte milletin önüne çıkmanız çok daha hayırlı olurdu. Her iki parti tek başına aldığı oy oranı kadarda oyu yakalayamayacak. Aha da buraya yazmış oldum. Böyle olmaz diyenlerle 8 Haziranda görüşelim. Ben deniz "Hiçbir siyasi tecrübesi olmayan vatandaş..."

:

:

:

:

"BBP ve Saadet Partisi itifakında flaş gelişme" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ