AKP'liler VIP torpil listesi için sus pus oldular

Ne torpil ile atandığı iddia edilen 85 kişi, ne onların atamasına ön ayak olan AKP'li Bakan ve Milletvekilleri ne de Başbakan Ahmet Davutoğlu, VİP TORPİL listesini yalanlamadı.
AKP'li Bakan ve Milletvekili yakınlarının, akrabalarının KPSS'ye girmeden torpille devletin prestijli kurumlarına memur olarak atandığı iddiasının ortaya atılmasının üzerinden 48 saate yakın bir süre geçmiş olmasına rağmen muhataplarından bir yalanlama gelmemesi, "hayır bu atamalar torpil ile olmadı" şeklinde bir açıklama yapılmamaması dikkat çekti.

CHP'li Haluk Koç, pazar günü düzenlediği bir basın toplantısında AKP'nin torpil listesini açıklamıştı.

85 kişilik listede VİP TORPİL listesinde AKP'li Bakan ve Milletvekillerinin akrabalarını önemli pozisyonlara getirdiği ortaya çıkmıştı.

'BU İDDİALAR DOĞRU DEĞİL' DİYEMEDİLER

Bu iddianın üzerinden yaklaşık 48 saat geçmesine rağmen konuyla ilgili muhataplardan herhangi bir yalanlama gelmedi. Hiçbirisi "bu iddialar doğru değil" diyemedi.

Öyle ki bu konu dün Başbakan Ahmet Davutoğlu'na bile soruldu. Ancak Davutoğlu bu soruya cevap vermeden masadan kalktı.

Öte yandan AKP'lilerin "AKraba Devleti" kurdukları ve yakınları KPSS'siz memur yaptıklarına ilişkin yeni iddialar da gündemde

85 kişik AKP'nin VİP TORPİL listesinin buzdağının görünen yüzü olduğu, AKP'nin onbinlerce kişiyi KPSS'siz bir şekilde devlet memuru yaptığına ilişkin yeni iddialar da gündemde...

KAMUOYU AÇIKLAMA BEKLİYOR

300 bin öğretmen yıllardan beri atama beklerken, birçok üniversite mezunu memur olabilmek için ders çalışırken, AKP'lilerin yakınlarını KPSS'siz bir şekilde devlet memurluğuna atamasına kamuoyundan büyük tepki var.

Şimdi herkes muhataplardan bu iddialara ilişkin bir açıklama bekliyor...

İşte CHP'li Haluk Koç'un isim isim açıkladığı AKP'li Bakan ve Milletvekili yakınlarının sınavsız Devlet Memuru olarak atandığı 85 Kişilik VİP TORPİL LİSTESİ...








    :

    :

    :

    :

    "AKP'liler VIP torpil listesi için sus pus oldular" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete