Abdürrahim Boynukalın: ''AKP o dokunulmazlığı kaldırmıştır''

AKP Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul milletvekili Abdurrahim Boynukalın Nevşehir'de yapılan bir toplantıda konuştu, basın özgürlüğü adı altında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a ve ailesine hakaret edildiğini öne sürdü.
AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İstanbul milletvekili Abdurrahim Boynukalın, partisinin Nevşehir gençlik kollarınca düzenlenen "Gençlik Geleceğine Sahip Çıkıyor" buluşmasına katıldı.

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ DİYE KÜFÜR EDİLİYORMUŞ

Boynukalın, kendilerinin bayrak asmak, salonları doldurmak, övmek, siyaseten bir yerlerde olmak için buralarda olmadıklarına dile getirdi. Allah rızasını kazanmak için salonlarda olduklarını aktaran Boynukalın, basın özgürlüğü diye ölüm tehditleri ve küfürülerin ortaya atıldığını öne sürdü.

DOKUNULMAZLIĞI KALDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

"Türkiye'de yüzde 52 ile Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a ölüm tehdidi yaparız. Annesine, eşine, çocuklarına, damadına, kızına, herkese küfrederiz ama kimse bize dokunamaz. Niye? Bizde basın özgürlüğü var. AK Parti teşkilatı o dokunulmazlığı artık kaldırmıştır. Bundan sonrada o dokunulmazlığı kaldırmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: CNNTürk

    :

    :

    :

    :

    "Abdürrahim Boynukalın: ''AKP o dokunulmazlığı kaldırmıştır''" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete