​Abdullah Cömert'in annesi hastaneye kaldırıldı

Abdullah Cömert'in ölümüyle ilgili davada olay anı görüntüleri izlenirken, anne Hatice Cömert ve baba Edip Cömert biran da ağlamaya başladı.
Silah sesleri, vurulma anı ve 'Abdullah' haykırışları anında ise anne Hatice Cömert fenalaştı.

Oğulları Adnan ve Zafer Cömert ile Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz, acılı anneyi teselli etmeye çalıştı. Çocuklarının koluna girdiği Hatice Cömert, salon dışına çıkarıldı. Acılı anne "Oğlum bir şey yapmadı. Ne yaptı da onu öldürdünüz" diye feryat etti. Baba Edip Cömert de SEGBİS savunma yapan sanık polis A.K.'ye tepki göstererek, "Devletin şerefini bitiriyor" diyerek salonu terk etti.

HASTANEYE KALDIRILDI

Cömert ailesinin salondan çıkmasının ardından duruşma sürdü. Cömert ailesinin avukatlarından Hatice Can, Abdullah Cömert'in sanık polis memuru A.K.'nin kullandığı silahla yaptığı atış sonrası öldüğünü ileri sürdü.

Sanık avukatı İbrahim Uzun ise gaz tüfeğiyle direk hedefe atış edilemeyeceğini savundu.

A.K.'nin ölümle ilgili bir payının olmadığını öne sürdü. Bu arada tansiyonun 21'e fırlayan tansiyon hastası Hatice Cömert, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye gitmek istemeyen acılı anne Hatice Cömert, erkenden dönecekleri yönünde ikna edilerek hastaneye götürüldü. Hatice Cömert'e oğlu Zafer Cömert ile Emel Korkmaz eşlik etti.

EMİR GELİNCE ATEŞ ETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Duruşmada avukatların çapraz sorguda sorularını yanıtlayan A.K., "Ben beyaz akrep adlı zırhlı aracın içindeydim. Ancak aracı ben kullanmıyordum. Gaz atışını da amirlerimin emirleri doğrultusunda yaptım. Gece karanlığında zırhlı aracın içinde kesinlikle görüş olanağı yoktu. Kesinlikle hedef belirleyerek ateş etmedim" dedi.

Ailesinin avukatları da Cömert'in akrep adlı araçtan yapılan atışla yaşamını yitirdiğini ispatlamak için tanık ifadeleri, görüntü ve fotoğrafları mahkemeye sundu.

    :

    :

    :

    :

    "​Abdullah Cömert'in annesi hastaneye kaldırıldı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ