TTNet’e 1 milyon liralık ceza

Bilgi Teknoloji ve İletişim Kurumu (BTK) abonelere fazladan yansıtılan ücretlerin iade edilmemesinden dolayı TTNet'e 1 milyon 9 bin 363 lira idari para cezası verdi.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK),TTNET A.Ş.'ye abonelere fazla yansıtılan ücretlerin iade edilmesi için 6 aylık süre tanımıştı. Bu süre içerisinde TTNET A.Ş. tarafından gerekli iadelerin gerçekleştirilmemesinden dolayı 1 milyon 9 bin 363 lira idari para cezası verildi.

BTK'nın internet sitesindeki Kurul Kararları'nda yer alan açıklamaya göre TT Net'in abonelere fazladan yansıtılan ücretleri de 5 Mayıs'a kadar iade edecek.

İadelerin verilen ek süre içerisinde gerçekleştirilip gerçekleştirilmediğinin tespitini teminen TTNET A.Ş. hakkında soruşturma açılmasına ve soruşturma süresi 3 ay olmasına karar verildi.

GEÇEN YIL DA 60 MİLYON LİRA CEZA GELMİŞTİ

İnternet servis sağlayıcısı TTNET’e geçtiğimiz Eylül ayında da aynı suçtan ceza gelmişti. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) , müşterilerden fazla yansıtılan faturalar nedeniyle 30,47 milyon liralık para cezası vermişti. 

TTNET'in, Mayıs 2006 ile Aralık 2013 arasındaki üç ayrı dönemde çeşitli borç tahsilatı işlemlerinde 111,9 milyon liralık fazladan faturalandırma gerçekleştirdiği açıklanmıştı.

    :

    :

    :

    :

    "TTNet’e 1 milyon liralık ceza" hakkında Tweetler

    DİĞER EKONOMİ HABERLERİ