Fadıl Akgündüz için yine 'büyük vurgun' iddiası!

Fadıl Akgündüz'ün Almanyada yaşayan gurbetçileri dolandırdığı iddia edildi.
Jet Fadıl lakabıyla anılan Fadıl Akgündüz, İstanbul'daki devre mülkün odalarını Almanyada'ki 12.00 gurbetçi'ye satıp 600.000 Euro topladı. Fadıl Akgündüz ofisini kapatıp kayıplara karıştı.

İstanbul Bayrampaşa'da yapımı başlanan ama bir türlü bitmeyen Caprice Gold'un odalarını satan Akgündüz'ün büyük bir vurgun yaptığı iddia edildi.

BÜROLARI BİR BİR KAPATTI

30 ile 120.00 Euro'dan 12 bin devre mülkün satıldığı öğrenildi. Müşterilerin hesaplarına belli miktarda para yatıran Akgündüz, altı ay önce ödemeleri kesti. Müşteriler, dolandırıldırıldıkları hissine kapılınca, satış bürosuna akın etti. Müşteriler tarafından baskılar artınca büro kapatıldı. Al­man ma­kam­la­rı ise Frank­fur­t’­ta­ki iş­ye­ri­nin kay­dı­nın si­lin­di­ği­ni doğ­ru­la­dı.

Bu ara­da İs­tan­bu­l’­da­ki iki bü­ro­nun da ka­pan­dı­ğı öğ­re­nil­di. Ak­gün­dü­z’­ün son al­tı ay­dır kim­se­ye öde­me yap­ma­dı­ğı açık­lan­dı.

"HİÇ KİMSE PARASINI ALAMAZ"

Jet Fadıl'ın Eski bir çalışanı ise,  1300 otel odasının 50.000 kişiye satıldığını, artık böyle bir şirkrtin olmadığını ve kimsenin parasını alamayacağını dile getirdi.

DEVREMÜLK'TEN ODA ALAN ÜNLÜLER DE VAR

Cap­ri­ce Gol­d’­dan, dev­re­mülk otel oda­sı alan­lar ara­sın­da ünlü isimlerde var. Cüb­be­li Ah­met Hoca lakabıyla tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün 70 oda, es­ki fut­bol­cu Al­pay Öza­lan'ın 60 oda , yine Tan­ju Ço­la­k’­ın da 60 oda aldığı iddia edildi


    :

    :

    :

    :

    "Fadıl Akgündüz için yine 'büyük vurgun' iddiası!" hakkında Tweetler

    DİĞER EKONOMİ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete