Günün Videosu

​İşte okulların tatil olduğu iller

Hafta sonundan itibaren İstanbul'da etkili olan kar yağışı iki günlük aradan sonra Cuma günü tekrar geliyor.
Meteoroloji'nin verilerine göre yurdun büyük bir bölümünde kar yağışı devam ediyor. İstanbul'da hafta sonu etkili olan kar yağışı iki günlük aradan sonra Cuma günü daha yoğun bir şekilde geri gelecek. İstanbul'da kar yağışı haftasonu devam edecek.

Hafta sonu Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve kar yağışlı hava ile sıcaklıklar 12 ile 14 derece birden azaldı. Kar yağışının durmasıyla birlikte sıcaklıklar birkaç derece artttı. Ancak sıcaklıklar Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri tekrar azalacak.

Türkiye genelinde etkisin gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar bugün (21 Ocak Perşembe) tatil edildi.
İşte okulların tatil olduğu il ve ilçelerin listesi:

BALIKESİR

Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü, ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrencilerin mağdur olmaması için, Altıeylül, Karesi, Balya, Dursunbey ve Savaştepe'de, 21 Ocak 2016 Perşembe günü tüm okulların, Gömeç İlçesi'nde, taşımalı eğitim yapan, Hacıoğlu, Kumgedik, Kuyualan, Keremköy, Kubaslar, Dursunlu, Ulubeyler ve Hacıhüseyinler, kırsal mahallelerindeki okulların tatil edildiğini internet sitesinden duyurdu. Hava koşullarına göre internet sitesinin güncelleneceği açıklandı.

ÇANAKKALE

Yenice İlçesi'nde 21 Ocak Perşembe günü ilk ve orta dereceli okullarda taşımalı eğitime Kaymakamlık kararıyla ara verildi. Karar doğrultusunda taşımalı eğitim gören öğrenciler tatil yapacak, diğer öğrenciler ise eğitim öğretime devam edecek.

ESKİŞEHİR

Eskişehir'de ilk ve orta dereceli okullar valilik tarafından, olumsuz hava koşulları nedeniyle 21 Ocak Perşembe günü tatil edildi. Yetkililer, çalışan hamile ve engellilerin de idari izinli sayılacağını bildirdi.

İZMİR 

İzmir'in Kınık ve Bergama ilçelerinde dün öğleden sonra etkili olmaya başlayan kar yağışı sonrası, okullar 21 Ocak 2015 günü bir günlüğüne tatil edildi.

MANİSA

Manisa'nın Demirci İlçesi'nde, yoğun kar yağışı nedeniyle kaymakamlık tarafından ilk ve orta dereceli okullarda 21 Ocak günü eğitime 1 gün ara verildi.

UŞAK

Uşak'ta, etkili olan kar yağışı nedeniyle valilik il genelinde ilk ve orta dereceli okulları bir günlüğüne tatil edildi. Kamu kuruluşlarında çalışan hamile ve engelliler de idari izinli sayıldı.

    :

    :

    :

    :

    "​İşte okulların tatil olduğu iller" hakkında Tweetler

    DİĞER EĞİTİM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete