IŞİD'den Türkiye'ye tehdit: Erdoğan bağlılık yemini etsin

IŞİD'in lideri Erdoğan'dan kendilerine bağlılık yemini etmelerini istedi. IŞİD aksi takdirde Türk askerlerine saldıracaklarını söyledi.
 Dünyanın dört bir yanında AKP'nin yıllarca desteklediği kabul edilen Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) lideri Ebu Bekir Bağdadi, ABD'nin sıkıştırmasıyla desteğini çekmek zorunda kalan Erdoğan'ı tehdit ederek bağlılık yemini istedi 

'ERDOĞAN BİZE BAĞLILIK YEMİNİ ETSİN'

Merkezi Londra’da bulunan El Kudüs Gazetesinin haberine göre, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) Lideri Ebu Bekir Bağdadi, tehdit içerikli bir çağrıda bulunarak, “Çok geç kalmadan Erdoğan bize bağlılık yemini etsin, çağrısında bulunuyorum” dedi. 

'TÜRK ASKERİNİN ETİ LEZZETLİ'

Bağdadi, “Erdoğan’ın bu çağrımıza kulak vermemesi durumunda, Süleyman Şah Türbesindeki mezar taşları tahrip etmekle başlayacağız. Türk askerinin eti lezzetlidir. Türk askeri öldürmek bizim için zevkli olacaktır. Vakit geçmeden uzattığımız eli Türkiye’nin boş çevirmeyeceğini umut ediyoruz. Bu, Suriye halkı için ön zafer olacaktır, zafere giden yolun buradan geçtiğine inanıyoruz” dedi.

'SIRA KENDİLERİNE GELECEK'

El Bağdadi Suudi Arabistan’ı ve Katar'ı da tehdit etti. El Bağdadi, Suudi Arabistan ve Katar’ın Suriye politikasındaki tutumlarını derhal değiştirmelerini, değiştirmemeleri durumunda sıranın kendilerine geleceğini söyledi.



    :

    :

    :

    :

    "IŞİD'den Türkiye'ye tehdit: Erdoğan bağlılık yemini etsin" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete