Vildan Kalender’in ölüm nedeni belirlendi

Kartal’da özel bir hastanede anestezi teknikeri olarak görev yapan ve evinde ölü olarak bulunan 25 yaşındaki Vildan Kalender Artan’ın ölümüyle ilgili savcılık soruşturması tamamlandı.
Kadıköy'de özel bir hastanede görevli anestezi teknikeri Vildan Artan, geçtiğimiz yıl Aralık ayında 3 aylık eşi Buğrahan Artan tarafından Kartal Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki evinde asılı halde bulundu. Artan'ın cenazesi toprağa verilirken, savcılık, genç kadının ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda Vildan Kalender Artan'ın ölümünün Adli Tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesi'nn 21 Nisan 2016 tarihli raporunda ‘ası sonucu' meydana gelmiş olduğu belirtildiği öğrenildi.

Daha önce moda ve ses yarışmasına katıldığı öğrenilen 25 yaşındaki Vildan Artan'ın ölümüyle ilgili soruşturma, yaklaşık 5 ay sonra tamamlandı. Anadolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, Vildan Artan'ın ölümüyle ilgili takipsizlik kararı verildi. Artan'ın, 14 Aralık 2015 günü evinde ölü bulunduğu belirtilen takipsizlik kararında, otopsi işlemi sonrası Adli Tıp Morg İhtisas Dairesi tarafından hazırlanan rapora göre ölümün 'ası sonucu' meydana gelmiş olduğu kaydedildi.

ADLİ TIP ‘İNTİHAR’ DEDİ

Kararda, “yapılan hazırlık soruşturması ve toplanan delillere göre, olayda suç ve suçlunun bulunmadığı, olayın meydana gelmesinde ölen şahsın dışında herhangi bir şahsın kusur ve etkisinin olmadığı, ölen şahsın kendisini tülbent ile evinin salon kapısına asmak suretiyle intihar ettiği ve bu nedenle olay hakkında kovuşturma yapılmasına yer olmadığına karar verildi” denildi.

Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "Vildan Kalender’in ölüm nedeni belirlendi" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete