Antalya’da aile faciası: 1 ağır yaralı!

Antalya'da eşinin kendisinden boşanmak istemesini hazmedemeyen genç adam başına dayadığı silahla intihara kalkıştı.
Olay akşam saatlerinde Antalya’nın Kepez İlçesi Ahatlı Mahallesi’nde meydana geldi. Geçimsizlik yüzünden anlaşamayan Önder ve Hülya çifti aralarında tartışma başladı.

Hemşire olan genç kadının eşinden boşanmak istediği,  tartışamanın bu yüzden çıktığı iddia edildi. Kafe işletmecisi olan genç adam, eşinin kendisinden başanmak istemesini duyunca, eşini dışarı atarak kendisini eve kapattı. Genç kadın “yetişin ölmek istemiyorum” diye çığlık atarak sokağa çıktı. Bunun üzerine kendisini eve hapseden genç adam evde bulunan tabancayla canına kıymak istedi ve ağır şekilde yaralandı.

Olayı gören ve silah sesi duyan vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İçerideki kişinin silahlı olmasından dolayı eve müdahale yarım saat geç başladı. Kapının kilitli olmasından dolayı kapıdan içeriye giremeyen itfaiye ekipleri pencereden içeri girdi. İçerideki yaralı genç adam ambulansla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi götürüldü. Durumunun ağır olduğu bidirildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Emin Avanes | Sözcü
 

    :

    :

    :

    :

    "Antalya’da aile faciası: 1 ağır yaralı!" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete