Günün Videosu

​Feci kaza: Kolu ve bacağı koptu

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı 17 yaşındaki Burak Gültekin'in sol kolu ve sol bacağı koptu. Hastaneye kaldırılan Gültekin, yaşamını yitirdi.
Kaza saat 16.30 sırarında Zonguldak-İstanbul Karayolu’nun Ereğli Kışla Mahallesi’nde meydana geldi. 21 yaşındaki Yavuz D. yönetimindeki 67 TY 110 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Burak Gültekin’e çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle havaya savrulup otomobilin ön camına çarpan Burak Gültekin’in sol kolu ve sol bacağı koptu. Kopan kol karşı şeride fırladı. Bir sÜücünün, araçların üzerinden geçmemesi için yol kenarına bıraktığı kol, daha sonra sağlık görevlileri tarafından alındı. Bacağı da kopma noktasına gelen Burak Gültekin, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla özel hastaneye kaldırıldı. Gültekin, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.



Bu sırada kaza yerine gelen Gültekin’in yakınları, sürücü Yavuz D.’ye saldırdı. Aşırı hız yaptığı iddia edilen Yavuz D., ölen gencin yakınlarından yaya olarak kaçarak uzaklaştı. Yavuz D., daha sonra polise teslim oldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "​Feci kaza: Kolu ve bacağı koptu" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete