Çocukların oyunu korkuttu

İzmir'in Menderes İlçesi'nde, iki çocuğun HDP ilçe binası yakınında oyun amaçlı olarak pet şişe içerisine koyduğu tuz ruhu ve aliminyum folyonun küçük bir patlamaya yol açması tedirginlik yarattı.
Olay, dün saat 16.00 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi 108 Sokak’taki parkta meydana geldi. 12 yaşındaki G.Ç. ve 14 yaşındaki G.C. adlı iki çocuk, oyun olsun diye pet şişe içerisine tuz ruhu ve aliminyum folyo koydu. Pet şişenin şişmeye başlamasıyla korkan çocuklar, şişeyi ellerinden yola fırlatıp kaçtı. Şişenin hafif gürültüyle patlaması çevrede korku yarattı.

Patlamanın HDP İlçe binasına yakın olması saldırı olabileceği ihtimalini akıllara getirdi. Polis, yaptığı araştırmada çocukların kimliklerini belirledi. Kısa süre sonra da G.Ç. ve G.C. babaları tarafından Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. G.Ç. ve G.C. hazırladıkları karışımı internette gördüklerini ve oyun oynamak amacıyla böyle bir şey yaptıklarını söyledi. Savcının talimatıyla serbest bırakılan çocukların 11 Temmuz Pazartesi günü adliyeye götürülecekleri belirtildi.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Çocukların oyunu korkuttu" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete