​Şortlu öğrenci krizinde ikinci perde

Şortlu kız öğrencileri okul gezisine götürmeyen okul müdürü gerekçe olarak "güvenliği" gösterdi.
Pendik Orhan Sinan Hamzaoğlu Ortaokulu’nun gezisinde dün ‘şort krizi’ yaşanmıştı. Okul müdürü Cemal Kapan’ın talimatıyla şortlu kız öğrenciler okul gezisine götürülmemişti. Velilerin büyük tepki gösterdiği olaya ilişkin hedefteki isim Cemal Kapan’dan açıklama geldi.

İddiaları doğrulayan Cemal Kapan, skandala gerekçe olarak ise “güvenlik kaygısını” gösterdi.

“KAVGA ÇIKAR DİYE…”

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan müdür Kapan “Yapılan Vialand gezisi ikinci kez tekrar etmektedir. İlk Vialand gezimizde kızlara laf atılmasından dolayı bizim okulun 8. Sınıf erkek öğrencileri ile başka bir okulun erkek öğrencileri arasında kavga çıkmış hatta bir öğretmenimiz de kavgayı ayırırken bir iki darbe almıştır. Sonuçta hem kalabalık olması hem de kavga nedeniyle yaşanan memnuniyetsizliklerden ötürü Vialand İşletme Müdürlüğü geziyi ücretsiz bir şekilde, ileri bir tarihte(3 Haziran) okulumuzu tekrar davet etmiştir. Bugünkü (dünkü) şort olayı tamamı ile bir önceki gezide yaşanan tatsızlıkların tekrardan yaşanmaması için yaşanmıştır.” dedi.

Kapan “Buradaki refleks tamamı ile güvenlik kaygısıyladır. Her öğrenci benim çocuğumdur, ben çocuklarımın olaysız gitmesini ve olaysız gelmelerini isterim.” iddiasında bulundu.

Kaynak: Deniz Ayas/Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "​Şortlu öğrenci krizinde ikinci perde" hakkında Tweetler

    DİĞER YAŞAM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete