1 milyon sterlini 20 ayda 2 kez kazandılar

İngiltere'de emekli kamyon şoförü Dave Long (59) ve eşi Kathleen loto çekilişinde iki yılda iki kez en büyük ikramiyeyi kazanan kişiler oldular.
İngiltere'de yaşayan emekli kamyon şoförü Dave Long ve eşi Kathleen 20 ayda 1 milyon sterlinlik Loto ikramiyesini 2 kere kazanarak 283 milyarda 1 tutma ihtimali olan şansı yakaladı.

HALA KARAVANDA YAŞIYORLAR

Daily Star'ın "İki yılda 1 milyon sterlinlik ikramiyeyi iki kez kazandılar ama hala karavanda yaşıyorlar" manşetli haberinde İngiltere'nin en şanslı çiftinin hala karavanda yaşadıklarına dikkat çekti.

The Sun gazetesi de "İngiltere'nin en şanslı çifti lottoda ikinci kez 1 milyon sterlin kazandı,Elvis'i Tesco'da daha çok görme şansı" manşetli haberinde, Tesco'da çalışsa Elvis Presley'nin nasıl görüneceğini Elvis'in fotoğrafıyla sergileyerek “200 milyarda 1" resimaltıyla  “Bu Elvis'i Tesco'da çalışırken görmek gibi birşey" benzetmesi yaptı.

KAMYON ŞÖFÖRLÜĞÜNÜ BIRAKTI

Dave Long, sonuca şaşırmadığını ve kazanacağını hissetiğini  söyledi. Süper şanslı çift ilk ikramiyeyi kazandıklarında 12 yıldır nişanlıydılar ve kazandıkları 1 milyon sterlin parayla evlendiler ve Dave Long kamyon şoförlüğünü bırakarak bir otomobil satın aldı.

    :

    :

    :

    :

    "1 milyon sterlini 20 ayda 2 kez kazandılar" hakkında Tweetler

    DİĞER YAŞAM HABERLERİ