Ulusal Kanal'da spiker değişikliği

Ulusal Kanal'ın Hafta Sonu Ana Haber Spikeri değişti.
2 Mayıs'tan itibaren Hafta Sonu Ana Haber bülteni Murat Şahin'in sunumu ile izleyiciye ulaştırılacak. Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Yener Güneş, "Eylül 2013'ten bu yana Hafta Sonu Ana Haber Bültenimizi sunan Seyran Ataklı'ya emeklerinden dolayı kendisine teşekkür eder, Murat Şahin'e de yeni görevinde başarılar dileriz" dedi.

MURAT ŞAHİN KİMDİR?

1977 İstanbul’da doğdu. Pilot olmayı düşlerken ilkokul öğretmeninin “haber spikerleri gibi oku” sözü kaderi oldu. 1993 yılında ilk gazetesini okul duvarında çıkardı. 1994 yılında Eskişehir’de paraşüt, 1995’te Aziz NESİN sahnesinde tiyatro eğitimi aldı.

Medya sektörüne 1994'te lise yıllarında TGRT TV ile girdi. 1996'da Yeşilköy Askeri Havacılık Müzesi’nde Model Uçak Kulübü Başkanlığı yapan Şahin, üniversite tercihini Halkla İlişkiler bölümünden yana kullandı. Askerliğini Anıtkabir’de yapan Şahin TÜRVAK Spikerlik–Sunuculuk bölümünü ikincilikle bitirdi.

Değişik dergilerde editörlük ve genel yayın yönetmenliğinin yanı sıra çok sayıda radyo ve TV’de haber ve spor spikerliği, editörlük, sunuculuk ve seslendirme yaptı. TGRT, STAR, İstanbul TV, HaberTürk, Meltem, Mesaj ve Bengütürk TV gibi kanallarda spiker olarak çalıştı.

Otomotiv ve havacılık gibi sektör programlarına da yapımcı - sunucu olarak imza atan Şahin çeşitli kurslarda diksiyon dersleri verdi. "Söz Söyleme ve Konuşma Sanatı Diksiyon" adını verdiği kitabı bulunan Murat Şahin 1 yıldır Ulusal Kanal'da çalışıyor.

    :

    :

    :

    :

    "Ulusal Kanal'da spiker değişikliği" hakkında Tweetler

    DİĞER TELEVİZYON HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete