​Real Madrid’de 100 milyon Euro’luk kriz!

Real Madrid'e eleştirilerin odak noktası olan Bale'in İspanyolca konuşamadığı için takımda sorun yaşadığı öğrenildi.
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Juventus karşısında alınan yenilginin ardından ligde de tökezleyen Real Madrid’de oklar Gareth Bale’ye çevrildi.

TARAFTAR SIRT ÇEVİRDİ

İki sezon önce 100 milyon Euro’ya transfer edilen Bale’in performansından memnun kalmayan taraftarlar, yıldız futbolcuya sırt çevirdi. Sezona oldukça iyi başlayan ancak son aylarda yaşadığı düşüş nedeniyle ağır eleştirilere hedef olan Bale’in en büyük sorununun İspanyolca bilmemesi olduğu öğrenildi.

TAKIM ARKADAŞLARIYLA DA SIKINTI YAŞIYOR

Teknik Direktör Carlo Ancelotti’nin takım konuşmalarını İspanyolca yapmayı tercih etmesi nedeniyle sıkıntı yaşayan Galli yıldız, takım arkadaşları ile de uyum sıkıntısı yaşıyor.

İspanya’ya transfer olduktan sonra dil dersleri almaya başlayan Bale, henüz derdini anlatacak kadar dahi İspanyolca konuşamıyor.

TAKIMDAN DIŞLANDI

Bu sıkıntıyı çözmek için çok çalışan ancak başarı sağlayamayan 25 yaşındaki futbolcu, gün geçtikçe takımdan da dışlanıyor. Bale’in menajeri Jonathan Barnett’ın yaptığı açıklamalar da yıldız futbolcu ile takım arkadaşlarının arasındaki anlaşmazlığı gözler önüne seriyor.

Özellikle Juventus maçında sahada hiçbir varlık gösteremeyen ve İspanya’da yerden yere vurulan Bale’i savunan Barnett, dedikoduları doğrulayan şu açıklamada bulundu:

“Yaptığımız araştırmalara ve elde ettiğimiz istatistiklere göre takım arkadaşları Bale’e yeterince pas atmıyor. Bu da futbolcumu eleştiren insanların konu ile ilgili hiçbir bilgisi olmadığını gösteriyor. Eğer Real Madrid Bale’den faydalanmak istiyorsa onu daha çok topla buluşturmalı. Takım arkadaşları onunla birlikte çalışır ve ona yardımcı olursa, Bale Real Madrid’in en iyi futbolcusu olduğunu gösterecektir. Umarım teknik ekip bu sorunu en kısa zamanda çözer.”

Kaynak: AMK Spor

    :

    :

    :

    :

    "​Real Madrid’de 100 milyon Euro’luk kriz!" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete