​İsmail Kartal'a 4 maddelik şok tepki

Derbi maçı öncesi Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'ndan yardım isteyen İsmail Kartal, her iki oyuncudan da hiç ummadığı bir tepki aldı.
Ligin ikinci yarısında umulmadık puanlar kaybeden ve şampiyonluk yarışında iki ileri bir geri giden Fenerbahçe’de G.Birliği maçı sonrası takım içerisinde bazı huzursuzluklar baş göstermiş durumda.

Oyuncuların formsuz ve umursamaz hallerine engel olamayan İsmail Kartal, son olarak takımın kaptanları Emre ve Volkan’dan yardım istediği, iki tecrübeli oyuncunun yaşanan olumsuz duruma el atmaları gerektiğini belirttiği bildirildi.

OYUNCULARIN KAFASI KARIŞIK

Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ile bir araya gelen İsmail Kartal, kaptanlara derbi maçının önemini anlatması sonrası iki futbolcudan hiç beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya kaldığı ileri sürüldü.

Takımın içindeki problemleri tek tek sıralayan Belözoğlu ve Volkan’ın; Aralık ayından beri yatmayan paralar, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncuların konsantrasyonlarının dağılması, yaşanan talihsiz sakatlıklar ve formsuz olan bazı isimlerin sürekli forma giymesini kötü gidişatta en önemli maddeler olarak sıraladıkları bildirildi.

PARALAR YATMAYINCA GALİBİYETTE ALMAK ZORLAŞTI

Yaklaşık 3 aydır para alamayan Fenerbahçe’nin bu süreçte Süper Lig’de Şubat ayıyla beraber oynadığı 6 maçın sadece 2 tanesini alması ilginç bir istatistik olarak göze çarmış durumda.

    :

    :

    :

    :

    "​İsmail Kartal'a 4 maddelik şok tepki" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ