Hamzaoğlu: "Bizim takım bunu hep yapıyor"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Karabükspor galibiyetini değerlendirirken, maçın son dakikalarda tehlikeye girmesini, "Bizim takım bunu hep yapıyor" dedi.
Maçın son dakikalarında skorun 3-2'ye gelmesini değerlendirerek sözlerine başlayan Hamza Hamzaoğlu, "Bizim takım bunu hep yapıyor. Ama buna da bir çözüm bulmamız gerekir. Ya aşırı stres yapıyoruz veya gevşek oynuyoruz. Ortasını bulmamız lazım. Zaman zaman bazı oyuncular savunmaya gitmesem de olur dediğinde sıkıntı oluyor. Maçı 3-2'ye getirdik kama 4-2 kazandık. 2 gol yemememiz gerekirdi. Karabük'ü de oynadıkları oyundan dolayı tebrik ediyorum. Biz yolumuza devam ediyoruz" dedi.

"SNEIJDER'İ ÇIKARACAKTIM AMA..."

Son değişiklik hakkında Snejder'i çıkaracağı ve bundan vazgeçtiğini söyleyen Hamzaoğlu, "Emre'yi oraya koyup Olcan'ı sağa alacaktım. Wesley Sneijder'i çıkarıp onu alkışlatalım diye düşündük. Gol gelince zor olacağını düşündük. Yasin de biraz önde kalmaya başlamıştı. Sonuçta da Olcan'ın verdiği maçta Wesley golü attı. İsabet oldu. Zaman zaman ters de oluyor. Kazandığımız için mutluyuz. Kupa maçında önce Manisa'yı sonra da Trabzonspor daha ciddi oynayıp kazanmak istiyoruz" diye sözlerini bitirdi.

    :

    :

    :

    :

    "Hamzaoğlu: "Bizim takım bunu hep yapıyor"" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ