"Liglerin ertelenmesi doğru değil, tedbirler alınır"

Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Karabükspor maçının ardından konuştu.
Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Karabükspor ile oynadıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk yolunda averajın önemli olmadığını kaydeden Yasaman, 5 gol atarak Fenerbahçe'ye mesaj vermiş olmayı isteyeceklerini söylerken, "Şampiyonluk yolunda biraz heyecan da var, telaş oldu ama, kazandık. her maç zor. Sonuna kadar mücadele ediyorlar, Bunu atlattık, kaldı 8 maç. İnşallah şampiyon olacağız. Averaj çok önemli değil, 5 olsaydı, Fenerbahçe'ye nazire yapmış olurduk" ifadelerini kullandı.

"HAMZA HOCANIN SÖZLEŞMESİNİ BEN İMZALADIM"

Hamzaoğlu'nun iddia edildiğinin aksine ayrılmasının söz konusu olmadığını söyleyen yönetici, "Şampiyonluk bizim için önemli, önemli olan Galatasaray. Adaylık önemli değil, bizim bu şampiyonluğu almamız lazım. biz seçim için gelmedik. Onun için, görüyorsunuz bazu gazetelerde, sırf Galatasaray'ı engellemek için, iyi oynamıyor ya da Hamza hocayı tenkit ediyor gibi şeyler var. O da yalanladı. Bütün yönetim kurulunun Hamza hocaya o kadar kredisi var ki... Hamza hocanın sözleşmesini de ben imzaladım. Çok karizmatik, kendini bilen bir hoca. Galatasaray'a yakışan bir teknik adam" dedi.

"BAZI OYUNLAR OLUYOR"

Rakiplerinin hakemleri etkilemek için söylemler ve eylemlerde bulunduğunu iddia eden idareci, "Diğer takımların hakemleri etkilemesi, bazı oyunlar oluyor. Futbolcular sahada oynuyor, biz de onların emeğini korumak için masada çalışıyoruz" diye konuştu.

"LİGLERİN ERTELENMESİ DOĞRU DEĞİL"

Liglerin ertelenmesini istemediklerini ifade eden Hamdi Yasaman, "Çok kötü bir olay. Büyük bir tehlike atlattı Fenerbahçe. Şarampole yuvarlansalar, Türkiye karışırdı.Ucuz atlatıldı. Bu yapılan iş çok kötü, kınıyoruz, lanetliyoruz. Türk sporunda şiddetin olmaması lazım. Genel atmosfer gergin, sadece futbolda değil. Ucuz atlatıldı. Şarampole gitse otobüs, işin içinden çıkamazdık. Allah hepimizi korudu. İnşallah böyle şeyler olmaz. Bence ligin ertelenmesi doğru değil, devam etmesi lazım. Gerekli tedbirler alınır" şeklinde yorum yaptı.

Yasaman, Prandelli davası ile ilgili de, "Prandelli davası daha işin başında, sürecek. İnşallah Hajrovic davasındaki gibi bir sonuç alırız" sözlerini kullanarak röportajı noktaladı.

    :

    :

    :

    :

    ""Liglerin ertelenmesi doğru değil, tedbirler alınır"" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ