​Fenerbahçe'den saldırıya ilişkin ilk açıklama

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşanan saldırı olayını sert bir dille kınadı.
Çaykur Rizespor deplasmanında aldığı 5-1’lik galibiyet sonrası Trabzon-Rize yolunda silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe kafilesinde büyük şok yaşanıyor.

Doğrudan sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüsün şoförüne yapılan saldırı sonrası ilk değerlendirmeyi yapan isim olan Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, artık herkesin kendisine gelmesi gerektiğini söyledi. Saldırıyı sert bir dille kınayan Uslu, şu açıklamaları yaptı:

“Otobüs viyadükten geçerken bu saldırı gerçekleşti. Belli ki şoförü öldürmek ve otobüsü devirmek için yapıldı. Takım otobüsü viyadükten düşsün, yuvarlansın istemişler. Futbolcular ölsün istiyorlar. Takım otobüsü viyadükten düşsün, yuvarlansın istemişler. Bundan sonra susmayacağız.

Doktorumuz hemen şoföre müdahale etti. Burnunu kapattı ağzından geldi kan. Durumu ağır. İnşallah düzelir. Bu işleri bu hale getirenler hesap vermeli. Biz ne yapmışız, bu çocuklar ne yapmış? Yakında bomba da atacaklar. Şimdi bu oyuncular nasıl gidecek? Daha önce tarlalardan gidiyorduk. Şimdi nasıl gidecek bu çocuklar? Söyleyecek bir söz yok. 3 Temmuz’dan bu yana bu işleri tahrik eden kimse bunun hesabını vermeli.

Yerlere bakın kan revan içerisinde. Bizleri kimse sindiremez. Bunu herkes biliyor. Evimize gidiyoruz, neyin intikamını alıyorlar? Medyanın artık kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Sadece idarecilere konuşarak düzelmez. ‘Olay bitmiştir’ deniyor, hala ‘Kupayı alacağız, öyle yapacağız, böyle yapacağız’ deniyor.

Rize ile oynadığımız kupa maçında adım başı polis vardı. Bugün niye yok? Sayın Başbakan bu işlere şimdi bakıyordur herhalde.”

    :

    :

    :

    :

    "​Fenerbahçe'den saldırıya ilişkin ilk açıklama" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ