Sare Davutoğlu’ndan özel açıklamalar

Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu canlı yayında ilginç açıklamalarda bulundu.
AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu canlı yayına katılarak eşi hakkında açıklamalarda bulundu. Sare Davutoğlu programda “Kocasının en sevmediği huyunu” da açıkladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Programın son bölümünde, Başbakan Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu da canlı yayına katıldı.



EŞİMİN EN SEVMEDİĞİ HUYUM DAĞINIKLIK

Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu’na, “Eşinizin en çok hangi huyunu beğenmiyorsunuz?’ diye sorulması üzerine, “Ben onun yerine söyleyeyim, dağınıklık. Hiç bunu dışarı yansıtmaz. Bana da yansıtmamıştır ama Sare Hanım ne kadar düzenli ise ben o kadar dağınığımdır” diye konuştu. Çocuklarının, bir şey için izin almak istediklerinde, “doğru zamanı” kolladığını belirten Davutoğlu,

SARE DÜŞÜNEREK YAPAR 'BEN TAMAM' DİYORUM

“Ben her zaman çalışırken izin veririm. Çocuklar da bunu bildiği için annelerinden alamadıkları zaman, beni kolluyorlar. Çalıştığım zaman izin istiyorlar. Ben de ‘tamam’ diyorum. Sare Hanım ise her şeyi tertipli şekilde, düşünerek yapar. Kadınların en güçlü yanı budur. Sare Hanım’da bunu çok gördüm” değerlendirmesinde bulundu.

Davutoğlu, erkeklerin, birden fazla işi aynı anda yapamadığını anlatarak, “Sare Hanım ve tüm kadınlar bunu yapabiliyor. Doktorluğu, çocuklarla ilgilenmeyi, seçimlerde kampanya sırasında bir Başbakan eşi olmayı başarmasını, hayranlıkla izlediğim bir kompozisyonla yapabiliyor” ifadelerini kullandı.

HİÇ BİR ŞEYE 'HAYIR' DİYEMİYOR

Sare Davoğlu, “Eşinizin en beğenmediğiniz huyu nedir?” sorusuna, “Hiç öyle düşünmedim. İnanın hiç düşünmedim. Hakikaten karşılıklı anlayışla giden bir şey. Ancak, bazen çok ölçüsüz bir şekilde kendisini yıpratabiliyor. Kimseye ‘hayır’ demek istemiyor. Sürekli hatırlatmamıza rağmen bazen kendisini yıpratabiliyor. Hakikaten bundan muzdaripim. Çalışırken bazen kendini kaybediyor” yanıtını verdi.

    :

    :

    :

    :

    "Sare Davutoğlu’ndan özel açıklamalar" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete