Kenan İpek neden güldüğünü açıklamadı!

Kenan İpek "Bu iddialar CHP Genel Başkanı tarafından da sık sık dile getiriliyor. Ancak ben böylesine bir siyasi polemiğe girmeyeceğim"
Ankara’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Adalet Bakanı Kenan İpek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ankara’daki katliamın andından düzenlenen basın toplantısında İçişleri Bakanı Selami Altınok’a yönelik sorulan “İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna “Gülümsediği” iddialarına yönelik Kenan İpek “Bu iddialar  CHP Genel Başkanı tarafından da sık sık dile getiriliyor. Ancak ben böylesine bir siyasi polemiğe girmeyeceğim” dedi.

Katliam sonrasında düzenlenen ortak basın toplantısında Kenan İpek’in, Selami Altınok’a sorulan istifa sorusunun ardından “gülümsemesi” dikkat çekmişti.

TAHİR ELÇİ YORUMU

Bakan İpek’e “PKK terör örgütü değil” dediği için hakkında yakalama kararı çıkarılan Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi de soruldu. Adalet Bakanı Kenan İpek, Bakırköy 2′nci Sulh Ceza Hakimliği’nin Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi hakkında verdiği yakalama kararına ilişkin olarak “Hakimin önüne çıkacak. Verilecek kararı bekleyelim” dedi.

    :

    :

    :

    :

    "Kenan İpek neden güldüğünü açıklamadı!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete