'Önce Zeyit'i durdur'

Küfürbaz vekil Zeyit Aslan'ı yeniden vekil yapan Davutoğlu, diğer partilere "küfürbaz vekili aramızda barındırmayalım" çağrısı yapacak.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, muhalefet liderlerini ziyaret edip Anayasa ve iç tüzük değişikliği için işbirliği isteyecek. TBMM iç tüzüğünde değişiklik önerecek olan Davutoğlu “Kavgacı, küfürbaz vekili aramızda barındırmayalım. Meclis’te yaşanan kavga, gerilim ve küfürleşmeler, Türkiye’ye yakışmıyor” diyecek.

Ancak Davutoğlu’nun bu girişimi partisindeki bazı isimler ile çelişiyor. Bu dönemde de TBMM’nin en küfürbaz vekili AKP’de yer aldı. Davutoğlu milletvekillerine ve kadın gazetecilere en ağır küfürleri eden Zeyit Aslan’ı partisinden aday gösterip Tokat’tan TBMM’ye taşıdı.

AKP UYARI BİLE VERMEDİ

AKP Tokat milletvekili Zeyit Aslan, bugüne kadar TBMM’de çok sayıda kavgaya karıştı, ağır küfürleri Meclis tutanaklarına girdi.

CHP’li Muharrem İnce’ye “Senin kı…. s……” diye küfretti. CHP’li Kamer Genç’e de “Senin ananı s…..O… çocuğu, soytarı köpek, Şerefsiz, P.. kurusu” dedi. Meclis’teki kadın gazetecilere “Ben de sizin bacak aranızı çekip yayınlasan iyi olur mu?” diyerek uygunsuz sözler sarfetti.

AKP’li bazı bakan ve milletvekillerinin de tepki gösterdiği Aslan, ‘geçici ihraç’ talebiyle AKP Grup Disiplin Kurulu’na da sevk edildi ancak hiç bir ceza verilmedi.

Kaynak: sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "'Önce Zeyit'i durdur'" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete