Görevinden alınan başkandan Bahçeli'ye sert sözler: Ülkücülere zehir etti

Denizli'de görevinden alınan eski MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ekibinin bayramı ülkücülere zehir ettiğini iddia etti.
Denizli'deki eski MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, bayramların her türlü güzellik, kadirşinaslık ve dostluğun paylaşıldığı kutlu günler olduğunu hatırlatırken Denizlili ülkücülerin ilk kez Ramazan Bayramı kutlamasını üzgünlük ve kızgınlık ile yapacağını kaydetti. Yazılı bir açıklama yapan Öztürk, şöyle dedi:

"19 yıldır tüm varlığımızla Devlet Bahçeli'nin genel başkanlığına hizmet ettik. Türk-İslam davasının, ülkümüzün iktidar olması için çabaladık, her seçimde ülke ortalamasının üstünde oy aldık, dört dönemdir kıymeti kendinden menkul, ölü taklidi yapan kişiyi seçtik. Partimizi mecliste vekilsiz bırakmadık. 1 Kasım seçimleri sonrası demokratik taleplerimizi dile getirince de birden işbirlikçi, paralel, çürük yumurta, ucube, rezil, alçak olduk. Desteklediğimiz Meral Akşener hanımefendiye ağza alınmayacak küfürler ettiler, ettirdiler. Bizler MHP'nin gerçek sahipleri olarak her türlü hukuki ve siyasi mücadeleyi yapacağız. Sizlerden ve avenelerinizden, her türlü yıldırmalarınızdan, gizli kapaklı anlaşmalarınızdan, sarayınızdan korkmuyoruz. Ama siz bizim bu cesaretimizden ve kararlılığımızdan yaprak gibi titriyorsunuz. Kurduğunuz çarkı, düzeni bozacağız ve partimizi sizlerden arındıracağız. Bu bayramı bize zehir ettiniz ama gelecek bayramlar da bayramı doyasıya yaşayacağız."

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Görevinden alınan başkandan Bahçeli'ye sert sözler: Ülkücülere zehir etti" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete