​Mehmet Şimşek’e eşinden 2. sitem

Mehmet Şimşek'in eşi Esra Şimşek, eşine şimdi de bayram için sitem etti.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in eşi Esra Şimşek, ikinci kez mesaj göndererek eşinin bayramda yanında olmamasını eleştirdi. Daha önce de oğlunun doğum gününe katılmayan eşine sitem eden Esra Şimşek, bu kez de Gaziantep'te olduğunu yazan Mehmet Şimşek'e “Ankara'dan iyi bayramlar eşim Mehmet Şimşek. Bekliyoruz eve” yazdı.

Oğlu Emre'nin doğum gününe katılamadığı için eşinin Twitter üzerinden sitemli bir tweet atarak tepki gösterdiği Mehmet Şimşek, bu kez de bayram ziyaretinde eşinin eleştirisine maruz kaldı.

“İlk bayram ziyaretimizi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yaşam evinde kalan bakıma muhtaç büyüklerimize yaptık” diye tweet atan Şimşek'e eşi Esra Şimşek “Ankara'dan iyi bayramlar eşim Mehmet Şimşek. Bekliyoruz eve” diye yazdı.



BAYRAM SİTEMİ

Eşi Esra Şimşek, Mehmet Şimşek'in oğulları Emre'nin doğum gününe katılamadığını söyleyerek sitem etmiş, son günlerde yaptığı ziyaretleri twitter da aktaran eşine “Sevgili Mehmet Emre’nin doğum gününde yanında olamadıktan sonra…” diye göndermede bulunmuştu.

2010 yılında evlenen Mehmet ve Esra Şimşek çiftinin Azra ve Sare adında 2.5 yaşında ikiz kız bebekleri ile Emre adında bir yaşında oğulları bulunuyor.

    :

    :

    :

    :

    "​Mehmet Şimşek’e eşinden 2. sitem" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete