close

Başbakan Davutoğlu'ndan Yeni Şafak'a yalanlama: Temenniden ibaret!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan Yeni Şafak'ın "Bayrama hükümet" manşetine yalanlama geldi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, koalisyon ile ilgili son günlerde medyada çıkan yorumlara değinerek, "Bizzat benim zikretmediğim hiçbir düşünce AK Parti'nin görüşünü temsil etmez. Bu konuda da zaten ilgili kurumlarımızla görüştük, istişarelerimizi yaptık, tutumumuz çok açıktır" dedi.

Hiçbir kimseye kapıyı kapatmadıklarını belirten Davutoğlu,  "hiçbir spekülasyona mahal vermedik, şu veya bu doğrultuda, AK Parti şu partiyle anlaştı veya şu parti ile şu aşamaya geldi gibi haberler, dediğim gibi, bazıları temenniden ibaret olabilir, bazıları yorumdan..." dedi.

YENİ ŞAFAK NE DEMİŞTİ

Hükümete yakın Yeni Şafak gazetesi dün "Bayrama hükümet" manşetiyle çıkmıştı. AKP-MHP koalisyonuna çok yaklaşıldığını belirten gazete, "olası bir AK Parti-MHP hükümetinde İçişleri, Kalkınma Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile bir Başbakan Yardımcılığı'nın MHP'ye verilebileceği Ankara kulislerinde konuşuluyor" demişti.

Davutoğlu ise bu haberleri "spekülasyon" olarak değerlendirdi ve "AK Parti şu partiyle anlaştı veya şu parti ile şu aşamaya geldi gibi haberler, temenniden ibaret olabilir" dedi.

    :

    :

    :

    :

    "Başbakan Davutoğlu'ndan Yeni Şafak'a yalanlama: Temenniden ibaret!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete