AKP'nin aday tanıtım toplantısında Tuğrul Türkeş neden yer almadı?

Başbakan Davutoğlu'nun adayları tanıttığı toplantıda Ankara Adayı Türkeş'in yer almaması dikkat çekti
AKP, 1 Kasım seçimleri için seçim startını bugün Ankara Arena'daki "aday tanıtım toplantısı" ile verdi. Toplantıda konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, üç ay içinde birçok engellemelerle karşılaştıklarını söyledi ve ''AK Parti meydana çıktı mı bir tek fire vermez'' dedi. Davutoğlu'nun konuşmasının ardından AKP'nin adayları tanıtıldı. Ancak Ankara adayları açıkladığında gözler Tuğrul Türkeş'i aradı. Türkeş yoktu. Hürriyet'ten Zeynep Gürcanlı'nın haberine göre Türkeş, KKTC'de bir toplantıda olduğu için tanıtımda yer alamadı.

AKP'nin 1 Kasım seçimlerinde kullanacağı seçim şarkısı da ilk kez bugün resmen yayınlandı. "Haydi Bismillah" adını taşıyan şarkı, yaklaşık 10 gün önce yapılan AKP kongresinde şehitlere saygı nedeniyle çalınmamıştı.

7 HAZİRAN LİSTESİNDE SADECE 312 İSİM VAR

AKP''nin bugün yapacağı aday toplantısına katılan 550 milletvekilinden sadece 312'si 7 Haziran listesinde de AKP aday listesinde yer alıyordu.

AKP 7 Haziran seçimlerine göre kadın aday sayısını da azalttı. 7 Haziran'da seçimlere 99 kadın adayla giden AKP, 1 Kasım'da listelere sadece 69 kadın aday koydu.

Kaynak: T24

    :

    :

    :

    :

    "AKP'nin aday tanıtım toplantısında Tuğrul Türkeş neden yer almadı?" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete